Novac cu Rosii la Cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Trebuie sa spun dintru inceput ca meritul este al consortului meu pentru trebusoara de mai jos, eu fiind responsabila cu indicatiile pretioase si binecuvantarea muncii la final Ocupata fiind, nu am avut timp sa pozez tot, dar important este rezultat
2 bucati de crap novac
(cam 40 cm bucata) eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap
3 cepe potrivite, taiate julien
6 rosii taiate cubulete
1 lamaie feliata
1 pahar de vin alb
ulei
sare
piper
busuioc
foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Feliile de lamaie se pun in burta pestilor alaturi de sare, piper si busuioc din belsug pentru ca novacul in sine este destul de fad. Se pune pestele pe un pat de ceapa, se toarna peste el putin ulei, vinul si se adauga apa in tava pana la jumatatrea pestelui.

Se pun si cateva frunze de dafin (eventual si busuioc pentru doritori) si se da la cuptor o ora, moment la care se presara cubuletele de rosii peste compozitie, lasandu-se in cuptor la foc mic pana e pestele complet facut.
Merge servit alaturi de salata verde cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Novac cu Rosii la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Novac cu Rosii la Cuptor