Se prajesc in ulei de masline langostini, pina se fac sticloase si par a se desface din carapace. Se pune la fiert la cuptor orezul, (1 cana) in apa acoperindu-se cu sare si piper. Dupa 10 minute, se scoate si se presara curry peste orez si se mai lasa 10 minute la cuptor.
Se adauga la final busuiocul uscat peste orez si lamiie verde taiata felii.
Se aseaza langostini peste orez si se servesc calde.
Langostini se maninca numai curatindu-le carapacea din coada, capul si clestii nu sunt comestibili.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii