Se prajesc in ulei de masline langostini, pina se fac sticloase si par a se desface din carapace. Se pune la fiert la cuptor orezul, (1 cana) in apa acoperindu-se cu sare si piper. Dupa 10 minute, se scoate si se presara curry peste orez si se mai lasa 10 minute la cuptor.
Se adauga la final busuiocul uscat peste orez si lamiie verde taiata felii.
Se aseaza langostini peste orez si se servesc calde.
Langostini se maninca numai curatindu-le carapacea din coada, capul si clestii nu sunt comestibili.
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii