Dovleceii ii prajim si ii asezam pe o hartie absorbanta sau ii frigem pe gratar. Incingem uleiul si aruncam in tigaie crevetii (daca folositi o tigaie mare puteti pune toata cantitatea, daca nu pregatiti pe rand) pana devin rosiatice.
Varsam whisky peste creveti lasam putin sa se incalzeasca alcoolul si flambam. Saram, piperam si condimentam cu usturoi. Adaugam rosioarele taiate in doua, amestecam, adaugam dovleceii. Servim alaturi de orez si presaram deasupra patrunjel verde.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii