Chiftelute de Peste

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

400 g cod fileu (fara oase)
50 g piine alba de tost
125 ml lapte fierbinte
1 salota tocata marunt
25 g unt
1 ou
1 lingurita de marar tocat
1 lingurita de patrunjel tocat
sare
piper
lamiie
ulei

Mod de preparare

Salota se caleste in unt, piinea se inmoaie in lapte si se amesteca cu ceapa dupa ce a fost stoarsa de lapte. Se adauga pestele bucatele, oul, verdeturile, sarea, piperul, zeama de lamiie si se mixeaza cu robotul. Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei. Se lasa la scurs pe o hirtie absorbanta.
Se servesc cu salata verde si bucati de lamiie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute de Peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute de Peste