Calamari la Cuptor

Postat pe: 24-08-2009
(1)

Ingrediente

10 calamari
pesmet 150gr
parmezan 100gr
patrunjel 3fire
ulei 4 linguri
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se taie inele calamarii. Intr-un castron se amesteca parmezan-ul, pesmetul, patrunjel-ul, un praf de sare. Se adauga calamarii.
Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se acopera o tava de cuptor cu hirtie, se unge cu uleiul, se pun calamarii si se lasa sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Calamari la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  02.08.2009 09:01:51

Minunati si usor de pregatit acesti calamari !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Calamari la Cuptor