Calamari la Cuptor

Postat pe: 24-08-2009
(1)

Ingrediente

10 calamari
pesmet 150gr
parmezan 100gr
patrunjel 3fire
ulei 4 linguri
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se taie inele calamarii. Intr-un castron se amesteca parmezan-ul, pesmetul, patrunjel-ul, un praf de sare. Se adauga calamarii.
Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se acopera o tava de cuptor cu hirtie, se unge cu uleiul, se pun calamarii si se lasa sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Calamari la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  02.08.2009 09:01:51

Minunati si usor de pregatit acesti calamari !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Calamari la Cuptor