Ingrediente

10 calamari
pesmet 150gr
parmezan 100gr
patrunjel 3fire
ulei 4 linguri
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se taie inele calamarii. Intr-un castron se amesteca parmezan-ul, pesmetul, patrunjel-ul, un praf de sare. Se adauga calamarii.
Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se acopera o tava de cuptor cu hirtie, se unge cu uleiul, se pun calamarii si se lasa sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Calamari la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  02.08.2009 09:01:51

Minunati si usor de pregatit acesti calamari !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Calamari la Cuptor