Ardei Umpluti cu Pangacius si Orez

Postat pe: 29-06-2011
(0)

Ingrediente

500-600 gr pangacius
100-125 gr orez
2-3 cepe (depinde de marime)
8 ardei
o leg de marar
condiment pentru peste
ulei (dupa apreciere, nu prea mult)

Mod de preparare

Am dat ceapa prin razatoare si am undit-o putin in ulei, am adaugat orezul si am lasat sa sticleasca, dupa care am adaugat o ceasca de apa. l-am lasat sa dea 2-3 clocote si am acoperit.

Pestele l-am taiat pe tocator cu cutitul, cuburele mici (dar se putea si mai mari). l-am adaugat peste orez, am condimentat si sarat dupa gust, am adaugat mararul tocat si am umplut ardeii. Langa cei 8 ardei eu am pus si un dovlecel de marime porivita (imi place dovlecelul).

Am facut un sos din ulei si apa si condimentat, 2-3 frunze de dafin si am pus peste ardei. Se dau la cuptor pana se fac si prind un pic de culoare.

pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ardei Umpluti cu Pangacius si Orez" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Umpluti cu Pangacius si Orez