Ardei Umpluti cu Pangacius si Orez

Complexitate
redusa
Ardei Umpluti cu Pangacius si Orez

Ingrediente

  • 500-600 gr pangacius
  • 100-125 gr orez
  • 2-3 cepe (depinde de marime)
  • 8 ardei
  • o leg de marar
  • condiment pentru peste
  • ulei (dupa apreciere, nu prea mult)

Mod de preparare

Am dat ceapa prin razatoare si am undit-o putin in ulei, am adaugat orezul si am lasat sa sticleasca, dupa care am adaugat o ceasca de apa. l-am lasat sa dea 2-3 clocote si am acoperit.

Pestele l-am taiat pe tocator cu cutitul, cuburele mici (dar se putea si mai mari). l-am adaugat peste orez, am condimentat si sarat dupa gust, am adaugat mararul tocat si am umplut ardeii. Langa cei 8 ardei eu am pus si un dovlecel de marime porivita (imi place dovlecelul).

Am facut un sos din ulei si apa si condimentat, 2-3 frunze de dafin si am pus peste ardei. Se dau la cuptor pana se fac si prind un pic de culoare.

pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc