Vinete Pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Vinete Pane

Ingrediente

  • vinete
  • branza de burduf sau de care preferati
  • marar
  • patrunjel
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja si se taie fasii. Puneti uleiul la foc si puneti vinetele pentru a le inmuia sa fie usor de manevrat.

Pregatim umplutura:
Branza se amesteca cu mararul si patrunjelul tocat marunt si sare daca e nevoie. Asezam umplutura pe vinete si impaturim. Le dam prin pesmet apoi prin ou si le prajim le scoatem pe un servetel ca sa mai scapam de grasime si papam.
Se serveste cu mujdei de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate