Se curata vinetele de coaja, se taie felii, se sareaza pe ambele parti si se aseaza pe un servetel timp de 30 de minute.Dupa aceea se sterg cu un servetel pe partea de deasupra.Se calesc in tigaie, si pe o parte si pe alta, cu cate o lingura de ulei.
Se pun rosiile in apa fiarta pentru a le putea decoji usor apoi se taie felii ca si vinetele.
Se toaca ardeiul, usturoiul, ceapa se taie solzisori.
Intr-un vas termorezistent se pun 2 linguri de ulei de masline si se aseaza un rand de vinete, unul de rosii, usturoi, ceapa, ardei.Se repeta pana terminati tot.Se presara busuioc, oregano.
Se bat ouale cu smantana si putin piper si se toarna pe deasupra in vas.Apoi se pune cascavalul ras si se da la cuptor cam 40 de minute la mijlocul cuptorului (asa am facut eu).
Este foarte gustos!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaTare bune au fost aceste gofre! Aparatul de gofre Duraceramic Breville este foarte util in bucatarie. Poti pregati...
Aperitiv gofre cu legume si mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii