Varza am tocat-o si am calit-o impreuna cu o cana de apa, sare si zeama de la lamaie si cimbru. Orezul l-am fiert cu sare si putin ulei. Soia, impreuna cu ceapa tocata, morcovul si telina razuita, delikat si pasta de ardei le-am calit (intr-o cana de apa).
Asamblarea:
Am uns o tava cu ulei, am adaugat:
un strat de varza
un strat de smantana
un strat de orez
un strat de smantana si
apoi un strat de soia.
Si tot asa pana am terminat compozitiile. Ultimul strat sa fie smantana. Se tapeaza tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor o ora la foc potrivit.
Se serveste cu mamaliga si smantana!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii