Varza am tocat-o si am calit-o impreuna cu o cana de apa, sare si zeama de la lamaie si cimbru. Orezul l-am fiert cu sare si putin ulei. Soia, impreuna cu ceapa tocata, morcovul si telina razuita, delikat si pasta de ardei le-am calit (intr-o cana de apa).
Asamblarea:
Am uns o tava cu ulei, am adaugat:
un strat de varza
un strat de smantana
un strat de orez
un strat de smantana si
apoi un strat de soia.
Si tot asa pana am terminat compozitiile. Ultimul strat sa fie smantana. Se tapeaza tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor o ora la foc potrivit.
Se serveste cu mamaliga si smantana!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAstazi vin cu o reteta ideala pentru caldura de afara, supa de rosii coapte cu usturoi, servita rece, cu legume proaspete gen...
Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii