Cartofii se taie rondele f f subtiri si ceapa marunt (cubulete). Intr-o tigaie cu fund inalt se pun cartofii si ceapa impreuna la foc sa se prajeasca dar sa nu se arda. Intre timp batem ouale adaugand sarea. Dupa ce s-au prajit cartofii ii strecuram bine de ulei si ii punem in oua si amestecam usor.
Tot intro tigaie punem putin ulei chiar numai pe fundul acesteia lasam sa se incalzeacsa bine dupa care adaugam continutul de ou cu cartofi. Aceasta trebuie sa se faca la foc mediu sa nu se arda dedesupt. Cu o lingura de lemn plata presam pe marginea tigaii continutul, dupa 5 min cu o farfurie plata intoarcem tortilla si il punem in tigaia bine incinsa sa se faca si pe cealalta parte; bineinteles adaugam putin ulei pe tigaie ca si prima data.
Cand acesta sa facut o scoatem pe o farfurie plata. Mare grija cand o intoarceti. Pofta buna
Foarte buna si gustoasa - merita incercat!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii