Ingrediente

Avem nevoie de un dovlecel
o ceapa
un ardei
o lingura de smantana
o lingura de faina
400 ml lapte
vegeta
patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Legumele se taie marunt. Intai se pune la calit ceapa si pe urma dovlecelul si ardeiul. Le calim foarte putin, adaugam apa si vegeta si lasam sa fiarba pana ce dovlecelul fierbe bine de tot. Cand e fiert facem o ingrosala din faina si lapte si punem peste dovlecel in cratita.

Lasam sa mai dea cateva clocote si adaugam smantana si apoi patrunjelul taiat marunt. Inca cateva clocote si mancarica e gata.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de Dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dya4tm
•  18.10.2010 14:19:18

Salut am si eu o intrebare sunt la inceput si nu stiu .... aceasta tocanita se poate manac si asa sau trebuie neaparta sevita cu o garnitura ceva ??? astept raspuns ... ms

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de Dovlecel