Tocanita de ciuperci(de post)

Postat pe: 26-11-2015
(0)

Ingrediente

1 kg ciuperci proaspete
4 cepe
o capatana mica de usturoi
ardei gras rosu si verde(eu am avut congelat)
250 ml suc de rosii
o cescuta de apa
4-5 linguri ulei
boia
sare
piper
o legatura marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
O tocanita delicioasa ,sanatoasa si de nerefuzat




Curatam si spalam ceapa si usturoiul ,le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru cca5 minute.
Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate ,spalate si feliate.
Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru cca 10 minute, dupa care punem sucul de rosii,apa,boia,condimentam cu sare si piper si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute pana sosul scade si se ingroasa.
La sfarsit adaugam marar verde.

Servim tocanita alaturi de mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de ciuperci(de post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de ciuperci(de post)