Tocanita de Ciuperci si Cartofi cu Rozmarin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 4-5 ciuperci mari
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia picanta
  • ulei
  • carne fiarta (pui, porc, peste)
  • o lingura de unt

Mod de preparare

Se unge o tigaie cu capac cu ulei, se mai pune o cana de apa si se pune la foc. (Eu am folosit Magic Pan)

Ciupercile se curata si se spala si se pun in tigaie.

Intre timp se cartofii se curata si se taie si se pun si ei in tigaia cu ciupercile.

Se adauga sare, piper, boia si putin rozmarin.

Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se adauga carnea fiarta, untul si se mai lasa la fiert pana cand legumele sunt fierte bine iar apoi se mai poate adauga rozmarin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa