Se taie ceapa in 4, usturoiul, morcovul in bucati mari se calesc in ulei. Se adauga vinul, curry si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba pana cand lintele sunt moi. Se mixeaza totul, se pune bucatica de cimbru, se sareaza, se pipereaza, se acopere 5 minute ca sa prinda toate aromele.
Se serveste cu paine prajita si cu un pahar de vin alb.
In cazul in care se face cu carne, se prajeste costita sau ciolanul si se aseaza in mijlocul farfuriei peste supa. In aceasta situatie se serveste cu un vin rosu.
Pofta buna
Atentie: Depinde de soiul de curry pe care il folositi. Mancarea poate fi picanta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii