Ingrediente

1 kg de conopida
3 oua
unt pentru uns vasul
2 linguri de pesmet
150 g sunca
150 g telemea oaie razuita
100 g cascaval
200 g smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Intr-un vas punem niste apa la fiert cu putina sare. Spalam buchetelele de conopida si le punem la oparit cca 10 minute. Intre timp taiem sunculita cubulete, batem ouale cu smantana, adaugam branza razuita si sunca.

Scoatem conopida din vas o scurgem si o lasam putin la racit.
Ungem vas rezistent la caldura cu unt, il tapetam cu pesmet punem stratul de conopida, il presam putin ca sa fie toata conopida la acelasi nivel si turnam compozitia de oua cu smantana peste ea, punem si cascavalul ras.

Il bagam la cuptor la 180 grade timp de 20-30 minute sau e gata cand se rumeneste frumos la suprafata. Se poate servi cu ketchup sau smantana.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu de Conopida" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  13.11.2008 18:58:07

Bun sufleul...hhhmmmm!!

raduta
•  23.10.2008 20:35:11

oare daca am pune si un catel 2 de usturoi..???
cum ar fi ?
imi plac foarte mult mincarurile cu usturoi..

christeli
•  22.10.2008 20:01:16

Si daca pui si cativa morcovi taiati rondele, iese super!

Nally
•  18.10.2008 22:05:01

Foarte bun! Usor si rapid de preparat! Merci pentru reteta! Sigur o voi repeta!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu de Conopida