Ingrediente

500 gr spanac
500 ml lapte
2 linguri faina
50 ml ulei
4 catei usturoi
sare
1 ou de persoana

Mod de preparare

Spanacul se spala in mai multe ape, se curata de cotoare si apoi se pune la fiert in apa cu sare ptr cca. 10 minute. Se strecoara si cu un cutit se toaca marunt (se poate toca si cu masina de tocat sau robot). Se curata usturoiul si se piseaza.

Intr-un vas punem la incins 50 ml ulei, la care adaugam 2 linguri faina, si 2 catei usturoi pisat, apoi punem si spanacul tocat. Se amesteca totul bine si se adauga si 500 ml lapte, sare dupa gust si cei 2 catei de usturoi pisat ramas. Se lasa sa dea 2-3 clocote pana se ingroase putin.

Oul se prajeste pe un pic de ulei in asa fel incat galbenusul sa ramana moale. Se pune spanac pe farfurie, peste asezam oul prajit pe care il putem decora dupa placul fiecaruia.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spanac cu Ochi de Ou" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  06.06.2009 22:28:13

Katy, m-ar interesa reteta cu clatite umplute cu spanac . Sincer nu am facut niciodata si chiar as fi recunascatoare daca ai putea detaila mai multe .

Mersi anticipat si multe pupice :)

katy67
•  24.05.2009 22:02:53

e f bun spanacul facut asa. numai la bihor am mancat asa. incercati si clatite umplute cu acest spanac, va asigur ca este un adevarat deliciu!
felicitari leila, nota 10!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spanac cu Ochi de Ou