Sarmalute cu Legume si Spanac

Postat pe: 01-12-2010
(0)

Ingrediente

1 legaturi spanac
1 ceapa mare
1 moroc
1 ceasca de orez
sare
piper
1 ou
1 varza mare
sare de lamaie
1 lingurita de bors magic de la Maggie
cimbru uscat
o foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se toaca ceapa marunt iar morocvul se da pe razatoare. Se calesc impreuna in 3 linguri de ulei si se adauga apoi orezul spalat si fiert pe jumatate in apa cu sare. Se amesteca bine, se da un praf de sare si piper. Cand e gata se lasa sa se raceasca si se leaga cu un ou batut.

Varza se curata de foile exterioare palite. Se spala sub jet de apa rece si se scoate cotorul. Se pune la fiert in apa cu sare si o lingurita de bors magic. Apoi se scot foile si se lasa sa se raceasca, se indeparteaza vinisoarele mai tari si se umplu cu amestecul de legume. La mijloc in fiecare samaluta adaugam frunzulite de spanac oparite in apa cu sare si apoi rulam.

Deasupra mai adaugam varza ramasa tocata pe care am presarat putina sare de lamaie si am frecat-o intre palme. Stropim cu bulion dezlegat in putina apa in care am adaugat si cimbru uscat.

Se dau la cuptorul incins sa se rumeneasca!
Se servesc calde cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sarmalute cu Legume si Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sarmalute cu Legume si Spanac