Ingrediente

cartofi 600 gr
morcovi 300 gr
pastarnac 200 gr
patrunjel 200gr
telina 200 gr gogosari 200 gr
castraveti 200 gr
fasole boabe150 gr
mustar 150 gr
ulei150 ml
sare
mazare 200 gr
hrean 100 gr

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Intr o oala mare punem radacinoasele cu apa la fiert. In alt vas mai mic punem fasolea boabe si o fierbem pana se se poate face din ea o pasta. Cu pasta de fasole si mustar facem o maioneza la care adaugam uleiul ce l avem la dispozitie.

Taiem lamaiele si stoarcem zeama lor, ne va fi de trebuinta mai tarziu. Sunt gata si radacinoasele care au fiert si sau racit, le curatam de coaja si le taiem dupa nevoie. Luam unvas mare si incepem sa le adunam pe toate. Peste ele radem 100 gr de hrean, punem mazarea si maioneza din fasole.

Amestecam dam de sare si asezam in platouri
Ati spus ceva de post? Nu mai exista asa ceva acum deoarece avem si salata de post.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Beouff (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  02.03.2013 13:12:00

Sa te bata d-zeu cum stie el mai bine de ti a dat prin cap sa faci si un cuptior de colaci sau mucenici.Macar o paine in tast si tot norocul sa dea peste tine .La asa pomana cine n ar indemna .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Beouff (de Post)