Ingrediente

Pt o portie:
1/2 vanata lunga
1 felie dovlecel
1 felie morcov
1 graunte usturoi
1 fasia ardei capia rosu
patrunjel verde pt decor
1 ciuperca mare champignon
1/2 carnat
sare
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare. Palaria de ciuperca se curata si apoi cotorul se toaca marunt. Carnatul se despica si i se scoate carnea din el. Carnea de carnat se amesteca cu cotorul de ciuperca si cu sare si se umple palaria ciupercii.

Deasupra se aseaza o felie de vanata rotunda, una de dovlecel, una de morcov, una de ardei rosu capia si la final un graunte de usturoi. Se fixeaza toate cu un bat de bambus pt. frigarui, se stropeste totul cu ulei si sare, se infig pe margine si scobitorile cu feliile de vinete ondulate si se dau la cuptorul incins intr-o tava. Se lasa sa se rumeneasca.

Se presara deasupra patrunjel verde si Delikat knorr de legume.
Se serveste calduta. La sfarsit se scot scobitorile si batul de frigaruie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ratatouille Gustos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

epurasha
•  01.12.2010 15:58:13

http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/ratatouille_gustos-5996/?highlight=ratatouille gustos

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ratatouille Gustos