Nautul se lasa de seara pana dimineata in apa, dupa care se fierbe si se paseaza cu mixerul vertical impreuna cu avocado si zeama de lamaie.
Ardeiul se taie bucatele mici si se adauga si el peste naut impreuna cu usturoiul, sarea, vegeta si piperul.
Uleiul se toarna in fiericel subtire pana la incorporarea intregii cantitati.
Se serveste pe paine ... langa se pot servi diverse legume de sezon: castraveti, rosii, ardei, ceapa ... etc
Pofta buna!!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii