Feliile de slaninuta le crestam si le punem in tigaie la prajit. Cand sunt prajite si au lasat untura suficienta le scoatem deoparte si adaugam la calit ceapa ce am taiat-o in prealabil solzisori in tigaie cu untura.
In timpul cat ceapa se caleste, feliem si rosiile, apoi le adaugam la ceapa. Presaram deasupra patrunjel verde tocat, lingurita de maghiran, sare si piper dupa gust si lasam sa se intrepatrunda toate aceste ingrediente timp de 1-2 minute amestecand de cateva ori in el. Punem deasupra feliile de slaninuta prajite le amestecam din nou si deasupra spargem ouale. Dupa ce spargem ouale nu vom amesteca in tigaie pentru ca ouale sa ramana intregi, ci doar o vom scutura din cand in cand.
Cand albusurile sunt bine inchegate, presaram cu un pic de sare si luam tigaia de pe foc. Galbenusurile trebuie sa ramana mai moi. Vom portiona in farfurii omleta si o vom servi alaturi de salata de rosii, sau alte salate dupa preferinta fiecaruia.
Pofta Buna!!!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii