Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg. Se fierbe mazarea in apa cu sare, se scurge. Separat se calesc in putin ulei morcovul ras, ciupercile si ceapa taiata marunt.
Se adauga rosiile, cimbrul si busuiocul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, si se lasa sa fiarba totul pana iese uleiul la suprafata.
Intr-o cratita se topeste margarina, se caleste in ea faina, amestecandu-se permanent, pana capata culoarea aurie. Se adauga treptat apa, amestecand cu telul ca sa nu se faca cocoloase si se fierbe cateva minute.Cand este gata se ia de pe foc, se adauga sare si patrunjel tocat.
Intr-o forma unsa cu ulei se pune un strat de sos, apoi in straturi alternative, macaroane si ciuperci. De fiecare data se adauga mazare si putin sos. Deasupra trebuie sa fie macaroane acoperite cu sos. Se pun maslinele.
Se lasa 39 de minute la cuptor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii