Mancare de Vinete Romaneasca

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

ulei,
masline,
vinete,
sare,
piper,
foi de dafin,
rosii pasta bulion,
vegeta,
ardei gras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se caleste ceapa cu ardei taiat marunt cu ulei si cu usturoi- 2-3 catei. Se adauga vinetele crude taiate cubulete, si se inabusa cu apa, lasindu-se sa fiarba 15 minute.

Se adauga vegeta si bulionul, sare dupa gust.

Se adauga la final foaia de dafin si 5 -6 masline, dupa care se mai lasa la fiert 7-8 minute.

Se serveste calda cu salata de varza alba .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mancare de Vinete Romaneasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ysa
•  05.07.2012 10:49:42

Poate imi spune si mie cineva daca vinetele se curata de coaja...

alexuta_livia
•  21.09.2010 14:56:29

o incerc si eu acuma
sigur e buna:)

oana1979
•  24.08.2008 17:57:45

trebuie sa fie buna chiar azi o incerc si eu :))

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancare de Vinete Romaneasca