Mancare de pastai galbene cu carnati

Complexitate
redusa
Mancare de pastai galbene cu carnati

Ingrediente

  • fasole pastai (eu am folosit borcane mari)
  • 2 linguri bulion
  • ulei de masline
  • 6 cabanosi sau carnati oltenesti
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • un ardei kapia rosu
  • un pahar cu vin alb sec
  • delikat, piper
  • marar si patrunjel

Mod de preparare

Punem la inabusit intr--un vas ceapa , ardeiul si morcovul in putin ulei de masline.Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si vinul.Acoperim si lasam sa fiarba zece minute apoi mai punem cca 250-300 ml apa si cabanosii taiati ,asezonam cu delikat si piper.Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si continuam fierberea nu mai mult de 5 minute.
Dupa fierbere inchidem si punem verdeata tocata marunt.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa