Mancare de pastai galbene cu carnati

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

fasole pastai (eu am folosit borcane mari)
2 linguri bulion
ulei de masline
6 cabanosi sau carnati oltenesti
3 cepe
2 morcovi
un ardei kapia rosu
un pahar cu vin alb sec
delikat, piper
marar si patrunjel

Mod de preparare

Punem la inabusit intr--un vas ceapa , ardeiul si morcovul in putin ulei de masline.Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si vinul.Acoperim si lasam sa fiarba zece minute apoi mai punem cca 250-300 ml apa si cabanosii taiati ,asezonam cu delikat si piper.Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si continuam fierberea nu mai mult de 5 minute.
Dupa fierbere inchidem si punem verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Mancare de pastai galbene cu carnati" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancare de pastai galbene cu carnati