Se curata ceapa si se toaca. Intr- o cratita se pune uleiul sa se incinga si se adauga ceapa, se lasa sa se caleasca, apoi se adauga ardeiul copt taiat fasii subtiri. Se lasa sa se inabuse, apoi se adauga dovlecelul cubulete, se amesteca si se pune un pic de apa si se lasa sa se inabuse.
Cand sunt fierte toate, se adauga pasta de ardei si pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba. Se potriveste de sare si piper si se adauga marar verde tocat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii