Se taie carnea slaba de porc, cuburi mici si se caleste cu ceapa (se stinge cu apa pentru a nu fi foarte arsa si toxica) si cu usturoiul, taiat feliute subtiri. Se acopera cu capacul pentru inabusire.
O data calita ceapa, usturoiul si carnea rumenita (maxim 5 minute) se adauga castraveti acri (saramura ) storsi cu mana in prealabil foarte bine, taiati ca pentru salata de cruditati rondele.
Se calesc putin mestecind in mincare 3 minute si se adauga apa ca sa ii acopere dupa care se lasa sa fiarba 20 minute la foc scazut.
Se adauga uleiul de masline 2 linguri, piper, sare dupa gust si se presara frunze uscate de tarhon peste.
Se serveste calda cu vin alb.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii