Iahnie de Fasole Pentru Post

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1/2 kg fasole uscata
2 cepe mari
2 morcovi
3-4 catei usturoi
1-2 foi de dafin
500 g spanac
sare
piper
boia cimbru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia.

Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Iahnie de Fasole Pentru Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  02.03.2013 20:46:24

Daca e balci atunci sa fie balci,iahnie cu spanac ,unde dai si unde crapa.Corect ,o reteta de 10

me_elena
•  25.02.2010 00:14:52

yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iahnie de Fasole Pentru Post