Ghiveci de Legume pe Baza de Pastai

Postat pe: 25-09-2011
(1)

Ingrediente

o ceapa
un morcov
un ardei gras
un gogosar
700-800g pastai
un dovlecel mic
4-5 catei de usturoi
100ml suc de rosii
ulei
sare
patrunjel verde

Mod de preparare

Din aceste ingrediente au iesit 3 portii.

Ceapa se curata si se toaca julien, si se pune la calit in ulei. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ardeiul si gogosarul felii. Se lasa 2-3 minute pe foc, apoi se adauga pastaile curatate si taiate in bucati de 4-5cm. Se adauga o canita de apa (aproximativ 100ml), sarea, se acopera si se lasa la foc mediu, amestecand din cand in cand.

Cand s-au facut pastaile pe jumatate, se adauga dovlecelul taiat cuburi (e prima oara cand adaug dovlecel in macarea asta, si mi-a placut cum a iesit). Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si usturoiul taiat.
Se serveste presarat cu patrunjel verde. Eu am adaugat si niste branza sarata.
Se poate servi si alaturi de orez fiert simplu, pentru o masa mai consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghiveci de Legume pe Baza de Pastai" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ramisa
•  23.08.2014 15:46:11

...am facut aceasta reteta ieri si a fost foarte buna...sper ca viitor sa puneti mai multe retete pentru diabetici..

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci de Legume pe Baza de Pastai