Garnitura de Leguma

Complexitate
redusa
Garnitura de Leguma

Ingrediente

  • 1 floreta de broccoli
  • 10 fire de sparanghel
  • 1 ceapa rosie (mare)
  • ulei
  • 1 ardei rosu
  • 250-300 g ciuperci proaspete
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Se spala sparanghelul, se curata daca este nevoie. Ceapa se curata, se spala se taie marunt. Ciupercile se curata de coaja, se spala, se taie felii. Sparanghelul se taie bucati mici de vreo 4 cm.

In ulei incins se pune ceapa tocata, se prajeste, se adauga sparanghelul si broccoli, se prajesc cateva minute (daca e cazul se poate adauga cateva linguri de apa, poate 2 nu mai mult).

Intr-o alta tigaie se prajesc ciupercile si ardeiul. Dupa ce sant gata cele 2 compozitii se amesteca intre ele, se drege de sare si piper, se adauga usturoiul tocat marunt, se mai tine pe foc 1 minut si gata. Se serveste cald cu putin cascaval deasupra, daca preferati, ca si garnitura langa o carnita fiarta, friptura...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
2
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Dulceata de agrise
4
Placinte cu carne
5
Aperitive

Placinte cu carne

Placinte cu carne
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie