Ingrediente

fasole 5oo gr
1 radacina de patrunjel
1 pastarnac
1 telina
1 ceapa
ulei 100 ml
sare
2 cepe
sare
piper
una cana de bulion 150 gr
apa 250 ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Fasolea o punem la fiert cu oarece legume pentru a capata o savoare in plus. Separat in timp ce fasolea fierbe v om face un sos de bulion cu ceapa pentru a intregi reteta in momentul in care o servim.

Terminand de fiert fasolea o scurgem si o batem cu un tel pana totul devine o pasta. Putina sare si putin ulei ii v or da o nota in plus.
Se aseaza in farfurie cu doua linguri de sos deasupra si muraturi care mai de care alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole Batuta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  05.03.2013 09:35:46

Cu toate ca in zona Vlasca mai este denumita si Fasolea de la mort are totusi farmecul ei si cum foamea este cel mai bun bucatar ,nu ramane decat sa ni se facca foame.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole Batuta