Drob de naut cu legume si orez (de post)

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

300g naut fiert
200g orez fiert
200g telina taiata marunt
2 morcovi taiati marunt
100-150g fasole verde fiarta
3 cartofi fierti si razuiti
100ml vin alb
50g stafide inmuiate in apa calda
4 linguri pesmet
1 leg patrunjel taiat marunt
3-4 linguri ulei
rozmarin, sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Telina, morcovi si fasolea verde se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga vinul, rozmarinul si lasam pe foc sa scada pana se evapora vinul si ramane fara lichid. Lasam sa se raceasca.
Se pun intr-un castron: orezul, nautul, cartofii, stafidele, 2 linguri pesmet, patrunjelul si amestecul de telina +morcavi+fasole verde.

Se amesteca si se potriveste de sare si piper.
Se unge un vas cu ulei se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia rezultata.

Se da la cuptor 30min.

Poate fi un aperitiv delicios pentru ocazii speciale in zilele de post!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Drob de naut cu legume si orez (de post)" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la Mona S P

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob de naut cu legume si orez (de post)