Ingrediente

oua 2 buc
lapte 200ml
faina
sare
ulei
un dovlecel
usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se face un aluat ca de clatite prin care se trec feliile de dovlecel care in prealabil a fost curatat de coaja. Se coc in ulei si se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei Pane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

katy
•  10.09.2010 15:07:38

esti cea mai tare meriti nota 100 te felicit pt mincarea simpla si mai ales pentru ornamentul frumos si simplu la asa o gustare mica supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei Pane