Dovlecei cu sos de rosii

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 dovlecei mari sau 4 mici
2 linguri faina
1 ou
1 lingura pesmet
100g ulei
sos de rosii

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie dovleceii curatati in felii groase. Se sareaza si se dau prin faina, oua si pesmet. Se rumenesc in ulei si se servesc cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei cu sos de rosii