Ingrediente

8 ciuperci mari
2 oua
2 linguri cu unt sau culei
1 ceapa
1 piept pui
1 ardel rosu
1 legatura marar
sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Palariile ciupercilor se scobesc,apoi se umplu cu un amestec format din piept pui fiert si taiat in fasii mici, piciorusele ciupercilor tocate fin, ceapa si adreiul taiate marunt si calite in ulei, mararul tocat, ouale crude, sarea si piperul. Ciupercile umplute se aseaza in tava unsa cu ulei, punand si putina apa ca sa nu se arda. Se tin in cuptor,la foc potrivit timp de 30 min.
Se servesc calde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mill_fleur
•  16.01.2009 01:06:36

minunat! :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci umplute