Ciuperci Champignion, la Cuptor

Postat pe: 29-01-2015
(0)

Ingrediente

10-12 ciuperci champignion intregi
1 buc de ardei chili de 1-1,5 cm tocat marunt / ardei iute uscat (zdrobit) / fulgi chili
1-2 catei de usturoi tocati marunt
sare
1 ½ lingura suc de lamaie
2-3 linguri cu varf patrunjel verde tocat marunt
parmezan ras (cateva linguri)
cascaval taiat cubulete
3-5 linguri ulei de masline
rosii, pentru servit

Mod de preparare

Curatati ciupercile si lasati o parte din codita atasata la palarie.
Asezati-le intr-un vas termorezistent, unele langa altele.

Separat, combinati ardeiul chili, usturoiul, sarea, sucul de lamaie, patrunjelul verde si distribuiti pe fiecare palarie a ciupercilor.
Lasati in asteptare 30 min.

Presarati parmezanul ras si asezati apoi cate 3- 4 cubuletele de cascaval in fiecare palarioara si cate 1 cubulet peste piciorul ciupercii.
Stropiti cu ulei de masline.

Dati la cuptorul incins, pentru cca 15- 20 min, la 200 grade sau pana ce ciupercile sunt facute si cascavalul topit si frumos rumenit.

Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple, alaturi de o salata de rosii sau ca garnitura langa carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Champignion, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Champignion, la Cuptor