Chiftelute din Dovlecel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 3-4 linguri de faina
  • citeva frunze de patrunjel tocate marunt,

Mod de preparare

Se razaleste dovlecelul si se sareaza, apoi se lasa la scurs intr-o strecutatoare. Dupa ce este stoarsa bine se amesteca cu ingredientele si se prajesc.

Merg foarte bine cu pireu de cartofi si sos de morcovi
Se servesc calde cu pireu si sos de morcovi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa