Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi

Postat pe: 13-04-2013
(2)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
un praf de sare grunjoasa
500 g cartofi baby spalati bine
3 morcovi
40 g untura de gasca
1 catel de usturoi ras fin
1/4 lingurita frunze de cimbru verde sau dupa gust
un praf mic de enibahar proaspat macinat
piper proaspat macinat
un praf de sare de mare
1 lingurita ulei de masline
100 g halloumi taiata felii
rosii semiuscate in ulei de masline dupa plac

Mod de preparare

Taiati cartofii in cuburi iar morcovii felii dupa plac. Aduceti o cratita cu apa si sarea grunjoasa la fierbere. Puneti legumele si lasati pana cand sunt fierte, apoximativ 90% apoi strecurati-le. Topiti untul de gasca intr-o tigaie de fier sau inox si puneti legumele.

Prajiti dupa plac apoi puneti usturoiul, cimbrul si enibaharul. Lasati 1 minut dupa care asezonati dupa gust si luati deoparte. In alta tigaie puneti 1 lingurita de ulei de masline si prajiti branza halloumi dupa plac. Portionati legumele, puneti rosii deasupra si branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

beccas
•  28.05.2013 03:09:09

Multumesc mult Antonia.

antoniah
•  19.04.2013 01:39:06

Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi