Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi

Postat pe: 13-04-2013
(2)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
un praf de sare grunjoasa
500 g cartofi baby spalati bine
3 morcovi
40 g untura de gasca
1 catel de usturoi ras fin
1/4 lingurita frunze de cimbru verde sau dupa gust
un praf mic de enibahar proaspat macinat
piper proaspat macinat
un praf de sare de mare
1 lingurita ulei de masline
100 g halloumi taiata felii
rosii semiuscate in ulei de masline dupa plac

Mod de preparare

Taiati cartofii in cuburi iar morcovii felii dupa plac. Aduceti o cratita cu apa si sarea grunjoasa la fierbere. Puneti legumele si lasati pana cand sunt fierte, apoximativ 90% apoi strecurati-le. Topiti untul de gasca intr-o tigaie de fier sau inox si puneti legumele.

Prajiti dupa plac apoi puneti usturoiul, cimbrul si enibaharul. Lasati 1 minut dupa care asezonati dupa gust si luati deoparte. In alta tigaie puneti 1 lingurita de ulei de masline si prajiti branza halloumi dupa plac. Portionati legumele, puneti rosii deasupra si branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

beccas
•  28.05.2013 03:09:09

Multumesc mult Antonia.

antoniah
•  19.04.2013 01:39:06

Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi si Morcovi in Untura de Gasca si Halloumi