Carofii se curata, se spala si se taie bucati, feliute sau dupa preferinta fiecaruia. Se pun intr-un castron si se condimenteaza cu sare, piper, boia, ulei de masline si rozmarin. Daca nu tinem post putem pune in loc de ulei unt. Se amesteca foarte bine cartofii si se asaza intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si se coace in cuptorul incins la 250 grade. Pofta Buna! Mai multe pe http: //www. Preparatedevis. Ro/2015/12/cartofi-la-cuptor. Html
O reteta perfecta pentru zilele de post, gustoasa, aromata, imposibil sa nu-ti placa, se poate servi simpla cu diverse muraturi sau servita ca o garnitura la diverse salate, fripturi, mancaruri cu carne si nu numai. Mai multe pe http: //www. Preparatedevis. Ro
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii