Ingrediente
● 4 cartofi mari |
● 2 cepe mari |
● 2 rosii mari |
● 8 linguri de branza rasa(eu am folosit cascaval ras) |
● ulei |
● sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
50min
Primul lucru care trebuie facut este sa punem cuptorul la incins la 150 grade.
Cartofii se taie in rondele subtiri si se pun la fiert in apa clocotita si putin sarata timp de 3 minute.Se scurg.
Ceapa se taie rondele si se caleste.Se ia de pe foc inainte sa capete culoare.
Intr-un vas yena se intinde un sfert din cantitatea de ceapa,se pune un strat de rosii taiate rondele fine si sare.
Apoi se intind cartofii peste rosii,inca un strat de ceapa si branza rasa.Se pune alt strat de rosii,restul de ceapa si se stropeste cu putin ulei.Se da la cuptor pentru aprox.30 minute.
Se pot pune si straturi de masline negre tocate.Ii da un gust aparte. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cartofi a la Provenzal" nu uita sa ii faci un review.
Cartofii se taie in rondele subtiri si se pun la fiert in apa clocotita si putin sarata timp de 3 minute.Se scurg.
Ceapa se taie rondele si se caleste.Se ia de pe foc inainte sa capete culoare.
Intr-un vas yena se intinde un sfert din cantitatea de ceapa,se pune un strat de rosii taiate rondele fine si sare.
Apoi se intind cartofii peste rosii,inca un strat de ceapa si branza rasa.Se pune alt strat de rosii,restul de ceapa si se stropeste cu putin ulei.Se da la cuptor pentru aprox.30 minute.
Se pot pune si straturi de masline negre tocate.Ii da un gust aparte. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cartofi a la Provenzal" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500, EVO820
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
in_bucatarie
• 26.03.2010 13:16:38
am incercat reteta si,din pacate arata dezgustator,am tinut vasul jena de doua ori cate 30min in cuptor,(nu numai 30min!!)si cartofii au ramas cruzi...
am risipit ingredientele....este reteta incercata de cine o posteaza?
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 08.05.2010 03:40:03
Iti dai seama ca am incercat reteta numai citind ingredientele.Acolo, in dreptul unuia, este o mica paranteza.Este imposibil sa ramana cartofii cruzi.Tine cont de faptul ca ii treci prin fierbere timp de 3 minute,ceea ce inseamna ceva.
Iti dau un sfat:SCHIMBA CUPTORUL!!!!!!!!!!!!!Poate ajuta la ceva.