Cannelloni umpluti cu ciuperci

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

(pentru 4 persoane):
250g cannelloni
1 lingura ulei de masline,
piper
sare
400g ciuperci taiate felii subtiri
1 manunchi de busuioc
1 lingurita boia
1 catel de usturoi,
250g rosii taiate cubulete
100g branza topita(la tub)
200 ml frisca pentru gatit
20g unt
2 linguri pasta de rosii
120g parmezan ras
unt pentru uns forma de Jena

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
1. In ulei incins calim ceapa si ciupercile. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia.
2. Adaugam branza topita , usturoiul zdrobit, rosiile taiate cubulete si amestecam bine.Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas de Jena uns cu unt topit, dar lasat putin sa se raceasca.
3. Frisca pentru gatit se amesteca cu pasta de rosii si untul (20g.), de asemenea topit in prealabil , dar lasat putin sa se raceasca, cu sare si piper si turnam compozitia rezultata peste cannelloni. Presaram parmezanul ras si busuiocul taiat foarte marunt.

Se coace preparatul timp de 15-20 minute.
Se serveste preparatul pe farfurii incalzite in prealabil si insotit de un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cannelloni umpluti cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cannelloni umpluti cu ciuperci