Budinca de macaroane cu legume in foaie de aluat

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

250 gr macaroane
150 gr cascaval ras ( de post)
1 morcav taiat cubulete
1 albitura taiata cubulete
1 ardei gras taiat marunt
2 linguri ulei
2 catei usturoi
3-4 linguri suc de rosii mai gros
sare, piper, coriandru, oregan
Sos alb:
1-2 linguri ulei
2-3 linguri faina
250-300ml supa de legume
Foaie de aluat:
150gr faina, sare, apa

Mod de preparare

Facem sosul alb, care trebuie sa fie neted, fara cocoloase.
Intr-o tigaie calim legumele 3-4 min.cu cateii de usturoi, pe care apoi ii aruncam.

Fierbem macaroanele in apa cu sare, le scurgem.

Amestecam legumele, macaroamele cu sosul alb, adaugam condimentele, potrivim de sare si piper.

Pregatim foaia de aluat din faina+apa+sare.

Ungem un vas care merge la cuptor.
Intindem o foaie subtire , care sa imbrace forma unsa si sa depaseasca si marginile.

Punem compozitia de macaroane si legume, jumatate din cascavalul ras, acoperim cu cu foaia ce a depasit marginile formei, ungem cu sucul de rosii si presaram cascavalul ramas.

Se pune la cuptor ( incalzit in prealabil), pentru 25-30min. la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca putin apoi se portioneaza, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de macaroane cu legume in foaie de aluat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

clumsy
•  22.02.2009 01:47:04

are un aspesct deosebit. super idee

stefy
•  10.11.2008 17:08:51

super arata

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de macaroane cu legume in foaie de aluat