Se curata cartofii de coaja, se fierb, dar nu prea tare, pe jumatate, se oparesc brocolii in apa cu sare. Se unge o tava cu unt, se pune un rand de cartofi taiati felii subtiri, peste se pune un rand de brocoli, apoi branza rasa, felii de rosii, se repeta cu cartofi, brocoli, branza, rosii.
Se amesteca ouale cu smantana, lapte, sare, piper, un pic de delicat si se toarna peste, se coace la foc moderat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii