Ingrediente

broccoli 2 capatani
pesmet
100 gr unt
300 mozzarella (eu am pus cas si telemea, resturi de prin frigider)
parmesan ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se spala si se taie floretele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (circa 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor.

O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi floretele de broccoli una langa alta si se presara deaspura mozzarella si parmesanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Broccoli la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  02.08.2009 08:56:11

O mancare pe gustul meu !
Bravo !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Broccoli la Cuptor