Briose cu Quinoa si Broccoli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Briose cu Quinoa si Broccoli

Ingrediente

  • 3/4 cana quinoa
  • 1 1/2 cana apa
  • 2 oua, batute usor
  • 2 cani broccoli maruntit (140g)
  • 1/2 cana ceapa tocata
  • 1 catel usturoi
  • 1 1/2 cana cascaval ras (130g)
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • sare, dupa gust

Mod de preparare

Intr-un vas, se pun quinoa si apa si se fierb timp de 20 de minute sau pana cand quinoa devine translucida. Dupa ce quinoa a fiert, se da la racit.

Dupa ce s-a racit, se amesteca cu restul ingredientelor.

Se ung cu ulei formele de briose si se aseaza in tava. Se pun cate 2-3 linguri de compozitie in fiecare forma.

Se dau la cutor la 180 de grade timp de 20 de minute.

Cand sunt gata (capata o culoare aurie), se scot si se lasa la racit, apoi se indeparteaza hartia.

Se consuma reci.

Din cantitatile mentionate mi-au iesit 7 briose:).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa