Coaceti si decojiti ardeii
Indepartati cotorul si semintele, colectand zeama lasata de acestia intr-un bol. Taiati-i apoi / rupeti in fasii potrivite.
Amestecati faina cu smantana si diluati cu zeama oprita de la ardei, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Separat, caliti impreuna in putin ulei incins, ceapa verde, taiata rondele (cea uscata, tocata marunt) si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari, pana se inmoaie, amestecand mereu.
Adaugati fasiile de ardei, compozitia cu smantana si lasati pe foc mic, amestecand, doar cat sa se incalzeasca legumele si sa se combine aromele. Spre sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Retrageti de pe foc si adaugati parte din patrunjelul verde, tocat marunt. Omogenizati.
Serviti cald, presarat cu patrunjel verde. Este la fel de delicios si rece.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraStiu ca unii o sa ziceti ca este cam tarziu sa postez reteta de pasca acum , dar eu stiu ca se face pana la Inaltare asa ca...
Pasca cu smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii