Ardei Copti Scaldati in Smantana

Postat pe: 10-09-2013
(0)

Ingrediente

aprox 1 kg ardei grasi, de culori diferite
1 legatura de ceapa verde (recomandat) / 1 ceapa uscata
1- 2 morcovi
700 g smantana
2 linguri faina
ulei
sare
piper
1 legatura patrunjel verde, tocat marunt

Mod de preparare

Coaceti si decojiti ardeii

Indepartati cotorul si semintele, colectand zeama lasata de acestia intr-un bol. Taiati-i apoi / rupeti in fasii potrivite.

Amestecati faina cu smantana si diluati cu zeama oprita de la ardei, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Separat, caliti impreuna in putin ulei incins, ceapa verde, taiata rondele (cea uscata, tocata marunt) si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari, pana se inmoaie, amestecand mereu.

Adaugati fasiile de ardei, compozitia cu smantana si lasati pe foc mic, amestecand, doar cat sa se incalzeasca legumele si sa se combine aromele. Spre sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Retrageti de pe foc si adaugati parte din patrunjelul verde, tocat marunt. Omogenizati.

Serviti cald, presarat cu patrunjel verde. Este la fel de delicios si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Copti Scaldati in Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Copti Scaldati in Smantana