Se spala bine varza, taiem marunt.
Calim un pic ceapa (eu am pus putin ulei pentru calit sa nu fie prea gras) si carnati, adaugam morcovul, ardeiul; calim si dupa, punem incet, incet varza.
Eu am pus cate o mana doua de varza am lasat sa patrunda bine, dupa am mai pus la fel toata cantitatea si am lasat sa fiarba in zeama lor.
Daca trebuie puneti cate un pic de apa si lasati sa fiarba bine.
Condimentati de sare si condimente, cand e aproape gata o dam la cuptor.
Servim cu smantana si ardei gras.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii