Varza cu Afumatura la Cuptor

Postat pe: 06-03-2013
(0)

Ingrediente

doua capatani de varza acra
cepa 500 gr
afumatura de porc 750 gr
untura 100 gr
o cescuta de bulion
piper
boabe
dafin foi 4

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Dupa ce am scos varza din putina, o punem la desarat intr-un vas. Dupa trei ape reci scurgem bine varza de zeama si o taiem cum stim mai bine.

Bucatile de carne afumata le facem pacele mici sa poata fi cuprinse de dogoarea cuptorului
Ceapa o taiem si pe ea julien si o amestecam cu bucatile de carne.

Asezam stratul de varza si venim in completare cu carnea de porc afumata amestecata cu ceapa, punem 200 ml de apa si bagam la cuptor.

Temperatura de lucru la 200 grade timp de una ora cand venim cu alt aranjament. Cescuta de bulion, stins cu 100 ml de apa, piper boabe si foi de dafin facem un sos crud si turnam peste varza din cuptor asa fel incat sa cuprinda peste tot.

Inca 20 min la cuptor si tarasenia noastra este gata de a fi asezata in farfurii.
Cu mamaliga si ardei iuti, cu o cana de smantana devine o masa pe care rachia trebuie sa fie prezenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Varza cu Afumatura la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Varza cu Afumatura la Cuptor