Varza bulgareasca

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 kg varza murata marunta
1 cana bulion (250 ml) (daca nu aveti puteti folosi pasta de rosii pe care o diluati in apa)
1 cana cu orez
1 ceapa mai mare
2 cani cu supa de carne (e buna si cea preparata din cub)
4 pulpe pui
sare, piper

Mod de preparare

Varza se spala in apa rece si se stoarce. La varza se adauga ceapa taiata marunt, cana de orez si cana de bulion (eu am turnat bulionul ulterior deoarece am uitat) si se codimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Totul se aseaza intr-un vas uns cu untura, ulei sau rama si se aseaza peste el bucatile de pulpa sarate un pic. Se toarna peste canile cu supa si se da la cuptor pana scade zeama bine (cca. 50 minute ).

Se poate servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Varza bulgareasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  04.12.2008 15:13:16

Dodorica , fiind din Ardeal am adaptat reteta si dupa gusturile noastre ( cu smantana :wink: ) cat despre ceapa asa era in reteta . Oricum am sa tin cont de sfatul tau .

dodorica
•  03.12.2008 20:43:58

nu se pune ceapa si bulgarii de la noi nu vor manca cu smantana in nici un caz.in general,este ok.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Varza bulgareasca